arrangementen en personeelsuitjes op maat

Een boeiende en volledig verzorgde avond voor uzelf of met uw vrienden? Of wilt u een gebruik maken van onze voordelige groepsarrangementen voor uw organisatie, afdeling of team? U kunt hieronder kiezen en naar wens reserveren.

Theaterarrangement

In nauwe samenwerking met de nabij gelegen ‘Uitbaeterij de Viersprong’ hebben wij voor u een theaterarrangement samengesteld. Dit bestaat uit een gastvrije ontvangst met een glaasje prosecco en een overheerlijk tapasbuffet voor € 40. Deze prijs is inclusief entree. U hoeft niet meer langs de kassa te gaan, u kunt rechtstreeks naar de voorstelling op het ruïneterrein.

Bent u met een groter gezelschap? Dat kan! Medewerkers van de Viersprong kunnen samen met u een passend arrangement samenstellen.

Voor informatie en reserveringen: www.uitbaeterijdeviersprong.nl

Voordelig groepsarrangement

Wilt u graag met een groter gezelschap naar ons ruïnetheater komen: vrienden, familie, uw team of afdeling? Welkom! U kunt bij ons voordelig boeken tegen aantrekkelijke voorwaarden. In overleg regelen wij met u een boeiende theateravond, met een gezellige ontvangst en borrel na. Minimaal voor 20 personen.

Voor informatie en reserveringen:  communicatie@ruinetheaterbatenburg.nl