coronamaatregelen

Ook de organisatie van het Ruïnetheater heeft een coronaprotocol moeten opstellen. Wij houden bij inrichten van het terrein en de zitplaatsen rekening met de eisen van de overheid. Om iedereen een prettige, ontspannen voorstelling te bezorgen vragen wij u op het volgende te letten:

  • Zorg dat u bij aankomst op het terrein een coronatoegangsbewijs en een identificatiebewijs kunt tonen. Het coronatoegangsbewijs is een QR-code die u verkrijgt via de Coronacheck.app op uw mobiele telefoon (een papieren versie uitprinten van de website CoronaCheck.nl is ook mogelijk). De stappen voor het verwerven van een coronatoegangsbewijs staan precies beschreven op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs.
    Dit geldt niet voor kinderen tot 13 jaar.
  • Kom ruim op tijd. Door de extra controle en het begeleiden van bezoekers naar zitplaatsen kost het beduidend meer tijd voor iedereen op hun plaatsen zit.
  • Volg de looproute op het terrein en de aanwijzingen van de vrijwilligers.

Het is mogelijk dat in de komende weken de overheid de maatregelen rondom corona aanpast. Dat kan ertoe leiden dat voor bezoek aan onze voorstellingen ook andere regels gaan gelden. Houd daarom onze website in de gaten.