kaartverkoop clubleden

Als Clublid van het Ruïnetheater heeft u recht op twee vrije toegangskaarten en kunt u bovendien nog twee kaarten kopen voor de halve prijs. Bij bestellen via de website is de gewone prijs van een kaartje 15 euro, kind t/m 12 jaar 3 euro (aan de kassa 16,50 en 3 euro). Bij de toegangsprijs is een consumptie voor aanvang van de voorstelling inbegrepen.

Wilt u zeker zijn van een plaats, dan raden wij u aan tevoren via de website te reserveren.

U kunt tot aan de dag van de voorstelling via de website kaarten bestellen. Op de dag zelf zijn kaartjes verkrijgbaar aan de kassa vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Kies eerst welke voorstelling u wilt bijwonen en volg de stappen. Als u iets moet betalen kunt u afrekenen met Ideal in een beveiligde omgeving. De gratis kaarten en korting worden verrekend.

Daarna ontvangt u een e-mail met de bevestiging. Met deze email kunt u voor aanvang van de voorstelling uw toegangskaarten ophalen aan de kassa.

Uitverkocht?

Is de voorstelling die u wilt bijwonen  uitverkocht? Dan kunt u proberen op de dag zelf aan de kassa kaarten te kopen. Meestal is er nog een (beperkt!) aantal kaarten beschikbaar, voor wie het eerst komt…